Social Icons

Pages

Saturday, 12 September 2015

OrderKyäniSweden

Kyäni är en direkt marketing företag

Kyäni är mer än bara våra populära produkter – vi anser att alla ska ha möjlighet att uppleva mer välfärd, mer framgång och mer liv. Kyani – med möjligheter och resurser för att guida dig längs vägen – är ett steg före alla andra. Vi är här för att hjälpa dig att uppleva mer, börjar just nu.

Våra produkter är rena kraftpaket när det gäller näringsinnehåll och utvecklas noggrant genom omfattande vetenskaplig forskning – att ge dig de näringsämnen som du behöver för att få en hälsosam livsstil du och din familj strävar efter. Enkelt uttryckt, Kyäni "Wellness förenklad".
Sluta drömma och börja leva! Till skillnad från traditionella direkta marknadsföring företag har Kyäni mer leden, mer bonusar och fler belöningar. Genom en större frihet att bestämma dina egna mål, styr du själv över möjligheterna!

Njut av flexibiliteten att kunna arbeta när det passar dig och lägga tid på det som verkligen betyder. Med en unik bilbonus hjälper resor till exotiska platser och lukrativa ersättning dig förstå Kyäni Europe livet du alltid drömt om är inom räckhåll! Bli medlem idag och börja arbeta mot den livsstil du förtjänar!


Kyäni Europe multi-level marketing plan och populära produkter är bara början på möjlighet Kyäni erbjuder. Kyani är baserad på en hälsa plattform och av en aldrig tidigare skådad bil program, resor till exotiska platser och lukrativa ersättning ger bolaget inser du det liv du alltid har drömt om.

Företaget Kyäni Sweden eller också känt som Kyani startade sin verksamhet i Sverige som det första europeiska landet 2009 med riktning direkt från huvudkontoret i ldaho Falls USA, där Kyani inc grundades 2007. 2010 bildades i Europa i Sverige med Kyäni AB, med säte i Göteborg. I samband med lanseringen av sitt europeiska huvudkontor startade företaget även med lokala distributionen av deras produkter till alla återförsäljare och slutkunder i de nordiska länderna.

I 2011, omsättning av Kyäni Europe AB 20 miljoner kronor med tre anställda vid huvudkontoret i Göteborg. År 2012 expanderat lyckades företaget att öka sin omsättning på 203 miljoner euro med 30 anställda samtidigt som företaget under tiden sin verksamhet till fler länder inom och utanför EU. Idag, Kyani i över 60 länder.

Kyani produkter


Företagets flaggskepp, Sunrise är en vitamintillskott som baseras på en blandning av vilda blåbär, granatäpple, AloeVera, nonibär, gojibär, concord druvor, hallon, tranbär, Vindruvskärnextrakt och bipropolis. Sunrise innehåller vitamin A, E, D, B1, B2, B6, B12, pantotensyra, folsyra, biotin, taurin och inositol.

Nästa produkt i företagets produktsortiment består av Sunset baserat på tokotrienoler från annattofrön och omega 3 från vilda sockeyelaxen och andra vild fisk från Alaska. Nitro FX är den tredje produkten i sortimentet och är baserad på Noniväxtens egenskaper (Wikipedia).

Den slutliga produkten kallas Nitro Xtreme och är baserad på den nobelprisvinnande forskningen om kväveoxid och innehåller "en extremt ge frukt extrakt av noni" enligt Order Kyäni Sweden officiella hemsida.


Kyani business modell

Order Kyäni Sweden är ett direkt marknadsföring företag som använder distributörer för marknadsföring och försäljning av deras produkter. Bland andra företag som använder samma verksamhet är modell Oriflame, Mary Kay och Avon. Kyani är medlem av direct selling Association * och * SELDIA * som är European direct selling Association.

Gå till denna webbplats för att få mer information om Kyäni Europe.

0 comments:

Post a Comment