Social Icons

Pages

Saturday 12 September 2015

OrderKyäniSweden

Kyäni är en direkt marketing företag

Kyäni är mer än bara våra populära produkter – vi anser att alla ska ha möjlighet att uppleva mer välfärd, mer framgång och mer liv. Kyani – med möjligheter och resurser för att guida dig längs vägen – är ett steg före alla andra. Vi är här för att hjälpa dig att uppleva mer, börjar just nu.

Våra produkter är rena kraftpaket när det gäller näringsinnehåll och utvecklas noggrant genom omfattande vetenskaplig forskning – att ge dig de näringsämnen som du behöver för att få en hälsosam livsstil du och din familj strävar efter. Enkelt uttryckt, Kyäni "Wellness förenklad".
Sluta drömma och börja leva! Till skillnad från traditionella direkta marknadsföring företag har Kyäni mer leden, mer bonusar och fler belöningar. Genom en större frihet att bestämma dina egna mål, styr du själv över möjligheterna!

Njut av flexibiliteten att kunna arbeta när det passar dig och lägga tid på det som verkligen betyder. Med en unik bilbonus hjälper resor till exotiska platser och lukrativa ersättning dig förstå Kyäni Europe livet du alltid drömt om är inom räckhåll! Bli medlem idag och börja arbeta mot den livsstil du förtjänar!


Kyäni Europe multi-level marketing plan och populära produkter är bara början på möjlighet Kyäni erbjuder. Kyani är baserad på en hälsa plattform och av en aldrig tidigare skådad bil program, resor till exotiska platser och lukrativa ersättning ger bolaget inser du det liv du alltid har drömt om.

Företaget Kyäni Sweden eller också känt som Kyani startade sin verksamhet i Sverige som det första europeiska landet 2009 med riktning direkt från huvudkontoret i ldaho Falls USA, där Kyani inc grundades 2007. 2010 bildades i Europa i Sverige med Kyäni AB, med säte i Göteborg. I samband med lanseringen av sitt europeiska huvudkontor startade företaget även med lokala distributionen av deras produkter till alla återförsäljare och slutkunder i de nordiska länderna.

I 2011, omsättning av Kyäni Europe AB 20 miljoner kronor med tre anställda vid huvudkontoret i Göteborg. År 2012 expanderat lyckades företaget att öka sin omsättning på 203 miljoner euro med 30 anställda samtidigt som företaget under tiden sin verksamhet till fler länder inom och utanför EU. Idag, Kyani i över 60 länder.

Kyani produkter


Företagets flaggskepp, Sunrise är en vitamintillskott som baseras på en blandning av vilda blåbär, granatäpple, AloeVera, nonibär, gojibär, concord druvor, hallon, tranbär, Vindruvskärnextrakt och bipropolis. Sunrise innehåller vitamin A, E, D, B1, B2, B6, B12, pantotensyra, folsyra, biotin, taurin och inositol.

Nästa produkt i företagets produktsortiment består av Sunset baserat på tokotrienoler från annattofrön och omega 3 från vilda sockeyelaxen och andra vild fisk från Alaska. Nitro FX är den tredje produkten i sortimentet och är baserad på Noniväxtens egenskaper (Wikipedia).

Den slutliga produkten kallas Nitro Xtreme och är baserad på den nobelprisvinnande forskningen om kväveoxid och innehåller "en extremt ge frukt extrakt av noni" enligt Order Kyäni Sweden officiella hemsida.


Kyani business modell

Order Kyäni Sweden är ett direkt marknadsföring företag som använder distributörer för marknadsföring och försäljning av deras produkter. Bland andra företag som använder samma verksamhet är modell Oriflame, Mary Kay och Avon. Kyani är medlem av direct selling Association * och * SELDIA * som är European direct selling Association.

Gå till denna webbplats för att få mer information om Kyäni Europe.

Sunday 6 September 2015

Kyäni

Läs mer om Kyäni företaget och bli en del av det

 

Kyäni är uppbyggd kring användningen av blåbär. Finns inom Alaskas Tundra, har de formulerade produkter baserade runt antioxidantegenskaper av denna frukt. Det finns dock också ett spår av lax olja som används för att producera produkter för någon att bygga en hälsosammare livsstil. Detta är bara två av de många ingredienser som finns i Kyäni Sunrise och Kyäni Sunset. Därför är det viktigt att du väljer bäst och mest kända Kyäni företaget och bli en del av det som distributör.
 
Kyäni möjlighet bygger på flera olika sätt att tjäna pengar, samt dra nytta av produkterna för en friskare du. Trots allt, när du ansluter till ett företag som detta, är med hjälp produkter och få personliga rekommendationer för andra viktigt. Kyäni är involverad i hälso- och friskvårdsbranschen. Som person ser till en affärsmöjlighet, är det viktigt att notera att hälso- och friskvårdsbranschen spås bli nästa 1 miljard dollar industrin. Därför göra ett klokt beslut att bli en del av Kyäni.
 

Till skillnad från andra näringsmässiga nätverk marknadsföring företag som erbjuder hundratals produkter, erbjuder Kyäni tre näringsmässiga produkter i sitt sortiment. Det stora temat i Kyänis kompensationsplan är möjligheten att bygga långsiktigt extrainkomst genom distributör auto fartyg. Men det också flera andra sätt du kan få betalt inklusive: matchande kontroller, snabbt starta bonusar, Sponsor bonusar, ledarskap pooler, bilen och Incentive resor. Hädanefter få mer information om den mest berömda Kyäni Europe företaget och utnyttja dess fördelar.
 
Vetenskapen visar att konsumera en mängd vitaminer, mineraler, antioxidanter och andra näringsämnen-många som finns i Kyäni hälso triangel-kan långsamma effekterna av åldrande väckt den av toxiner, fria radikaler, dålig kost och andra faktorer. Alla primära ingredienser av Kyäni hälsa Triangle produkter bidra till skyddet av hjärtat och blodkärlen. Därför få mer exakt information om Kyäni Sweden företag och utnyttja de många fördelarna med blir en del av denna prestigefyllda grupp.
 

Bolaget har en unik spin på berry juice i att deras produkt kommer från blåbär. Detta är ingen vanlig blåbär; de är snarare Alaska vilda blåbär. Det verkar som alla dessa hårda Alaskan vintrar har orsakat dessa blåbär att växa tjockare skinn. Skinn är packade med "nuclear powered" antioxidanter, vilket förklarar den relativa hälsa och livslängd av Alaskas ursprungsbefolkningen. Därför lär dig mer om de bästa och Order Kyäni Sweden produkter och långvarig fördelarna med produkterna.
 
En sak är säker, Kyäni är definitivt inte en bluff. Det är ett växande företag som har en enorm mängd finansiering och har en bra ledningsgrupp som leder företaget. Det har också bra produkter med en fast kompensationsplan. Om du söker efter ett nätverk marknadsföring företag som marknadsför näringsprodukter, kan då Kyäni vara precis vad du söker efter. Därför att välja bäst och mest kända företaget Kyäni och bli en del av denna växande organisation och börja din resa mot hälsa och välbefinnande.
   
Klicka på denna länk för att få mer information relaterad till Kyäni liksom Kyäni Europe.

Tuesday 1 September 2015

Kyäni


Title appears in the browser's title bar...

Kyäni - veta mer om Kyäni att få framgång


Kyäni är involverat i hälso- och friskvårdsbranschen. Nätverk marknadsföring plattform låter Kyäni att vara en riktig underström av framgång. Med produkter som har samlat mycket vetenskaplig forskning samt personliga vittnesmål, kan distributörer gå ut och dela Kyäni utan att behöva oroa dig för legitimiteten i företaget eller produkterna. Kompensationsplanen är en annan lager av Kyänis framgång, slutligen ge människor möjlighet att vinna extra frihet och inkomst som många av oss önskar.

Till skillnad från andra näringsmässiga nätverk marknadsföring företag som erbjuder hundratals produkter, erbjuder Kyäni tre näringsprodukter i sin produktlinje. Dessa tre produkter är Kyäni Sunrise som är ett vitamin rika, närings dryck gjord av Alaskan blåbär, som är mycket starka antioxidanter. Den andra produkten är Kyäni Sunset som är en omega-3 tillskott gjorda av vilda Alaskan sock-eyed lax. Den sista är Nitro FX som är en noni-baserad, kväveoxid produkt som sägs att försvara och reparera varje cell i kroppen, stöd i blodflödet och öka totala energi.
 

Det finns många människor som svär av dessa produkter, är det viktigt att göra din due diligence på dem och läsa några av forskningen om produkterna. Kyänis marknadsföringsmaterial främja tanken att produkterna samverkar med varje annan för att minska risken för sjukdom, neutralisera fria radikaler och förbättra allmänna hälsa och välbefinnande. Kyäni Europe presenterar en legitim affärsmöjlighet, som tydligt beskrivs i deras professionella hemsida och broschyrer.

Kyäni Europe i review, är ett legitimt nätverk marknadsföring tillfälle med en livskraftig produkt som fler och fler individer ser ut för en hälsosammare livsstil och vanor. För dem bör att effektivt bygga upp sin verksamhet med Kyäni överväga online marknadsföring eftersom detta är en solid sätt att bygga och driva trafik behövs för att odla denna typ av tillfälle.
 

Kyäni Sweden möjlighet bygger på flera olika sätt att tjäna pengar, samt dra nytta av produkterna för en friskare du. Den snabbt föränderlig värld vi lever i idag håller oss från hälsofrågor. När du lägger till produkter till din dagliga regim, kommer du att märka en enorm skillnad i hur du lever. Om dess hjärthälsa, stresshantering, immunsystemet hjälp, energi ökar eller olika andra fördelar, du kommer definitivt att få dragit med användning av produkterna som Kyäni erbjuder.

Så om du är redo att ta din verksamhet och inkomster till nästa nivå måste du Order Kyäni Sweden. De viktiga föreningarna i Kyänis produkter fungerar synergistiskt för att försvara sig mot fria radikaler. Produkter under Kyäni hälsa Triangle ger en imponerande samling av näringsämnen, av vilka många är saknas i dagens gemensamma kost och är viktiga för optimal hälsa. Kyäni har produkter som är både unik och mycket förbrukningsbart. Med produkter som är mycket förbrukningsbart innebär upprepad försäljning.
 

Klicka på denna länk för att få mer information om de Kyäni Europe, liksom Order Kyäni Sweden.